Leonardo is een platform waarop je illustraties kunt genereren zoals met Dall-E, Stable Diffusion of Midjourney; alleen veel gemakkelijker. En gratis!

Dat wil zeggen: beperkt gebruik is gratis. Je kunt altijd betalen als je meer wil.

Leonardo.ai is ontworpen om creatieve processen te versnellen. Met behulp van diverse AI-modellen kun je in no time mooie illustraties genereren.

Het platform biedt ook krachtige tools, waardoor je meer controle hebt over jouw creaties. Zo is het mogelijk om een afbeelding te uploaden en nieuwe illustraties te laten genereren op basis van die afbeelding en een prompt.

Leonardo maakt het op deze manier ook mogelijk om modellen van verschillende items te creëren op basis van jouw bestaande werk of kunst van moodboards of referenties. Je kunt variaties creëren die worden geleid door gebruikersprompts (bijv. Futuristisch, middeleeuws, fantasie, enz.), allemaal met een consistente afwerking.

Het proces is iteratief, waardoor opschaling en verfijning mogelijk is.

Gebruiken

Om Leonardo te kunnen gebruiken ga je naar https://leonardo.ai en meld je je aan voor de wachtlijst. Zodra je het mailtje “Your’e in” krijgt, kun je aan de slag.


Vorige post: AutoGPT